Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Procés de dibuix d'alumini
Dec 27, 2017

El processament esmolat s'ha de fer després de l'estampació, el dibuix es pot fer d'acord amb les necessitats de decoració, línies reglades, línies aleatòries, fils, ones i patrons espirals com diversos.

El dibuix de cable recte fa referència a la superfície de la placa d'alumini amb un mètode de fricció mecànica de processament de línies rectes. Té el doble paper de raspallar rascades superficials d'alumini i superfície decorativa d'alumini. Dibuix recte amb patró de seda contínua i patró de seda intermitent dos. Els fils de seda contínua es poden obtenir utilitzant un coixinet de fregar o un pinzell d'acer inoxidable mitjançant frecs horitzontals i rectes contínues de la superfície d'alumini, com per mitjà de rectificat manual amb l'ajuda d'un dispositiu existent o raspallant el fil d'alumini amb un raspall de filferro amb planxa . Canvieu el diàmetre de filferro d'acer inoxidable, obteniu diferents espessors de les línies. Línies de seda intermitents generalment rentadores o sistema de fregament obtingut. Principi de preparació: l'ús de dos conjunts de la mateixa roda diferencial de rotació, el grup superior de rotació ràpida del corró, el grup inferior de rodets de goma de rotació lenta, placa d'aliatge d'alumini o alumini dels dos conjunts de corrons a través, out Delicate lines ruled intermittent.

El dibuix del model fantasma és un raspall de filferro d'alta velocitat, de manera que la placa d'alumini al voltant de la fricció obtinguda per una línia aleatòria, sense línies òbvies de línies de seda mat. Aquest processament, la superfície d'aliatge d'alumini o alumini dels requisits superiors.

Màquina corrugada o fregadora en el sistema general. Utilització del moviment axial del grup de rodets, mòlt de la superfície de la placa d'aliatge d'alumini o alumini, resultant en línies ondulades.

També conegut com a rotació òptica rotativa, s'utilitza el feltre cilíndric o la mola de muntar sobre el trepant, amb el querosè per reconciliar l'ungüent de polit, la superfície d'alumini o la placa d'aliatge d'alumini obtinguda mitjançant la mòlta d'un spinprint obtingut. S'utilitza principalment per a senyalització circular i processador decoratiu per a petits decoratius.

El fil és un petit motor amb un sentit circular a l'eix, que es fixa a la part superior de la taula, en un angle d'uns 60 graus a la vora de la taula, i una placa paletitzada amb te de pressió d'alumini fixa, una vora recta la pel·lícula de polièster utilitzada per limitar la competència del fil. L'ús de la rotació del feltre i el moviment lineal del carro, perllonga l'ample uniforme del fil a la superfície d'alumini.

El xassig de sorra consisteix a obtenir la superfície del film decoratiu o superfícies que reflecteixen finament per satisfer les necessitats especials de disseny, com el brillo suau. Fins i tot un xoc moderat, bàsicament, pot superar els defectes comuns a la superfície de l'alumini.

L'aparició de peces, tant si es tracta de dibuix com de voladura de sorra, generalment necessiten fer el tractament d'oxidació superficial. Pel que fa a l'elecció de quina tecnologia de processament, cal relacionar-se amb l'estil per considerar un problema, els dos processos de textura superficial disponibles encara són diferents.

A més, hi ha un procés i una explosió a prop, però la utilització d'un mètode d'enquadrament químic, conegut comunament com a desintegració química o corrosió superficial de sorra química, especialment per al tractament de superfícies d'alumini, la uniformitat de la superfície de la sorra és molt superior a l'aspersió del tractament de sorra. Corrosió superficial de sorra química: corrosió àcida i corrosió alcalina. Es poden obtenir diferents colors de superfície i mides de granota amb diferents dissolvents corrosius i agents de superfície de sorra.

Un parell de: No