Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Anàlisi d'impacte del comerç friccions entre Xina i els Estats Units en la indústria d'alumini
Apr 03, 2018

La proporció de la proporció d'exportació deproductes d'aluminiés relativament estable


Centrar-se en Vietnam i els Estats Units


Influenciada per la política de devolució d'impostos de exportació, productes d'alumini d'exportació de Xina són principalment alumini, que es pot dividir en no forja alumini i alumini (incloent-hialumini,xapa d'alumini,bobina d'alumini,franja d'aluminimetall i altres productes). El 2017, Xina exportat 4 milions 790 mil tones de productes d'alumini, un augment del 4,5% respecte al mateix període de l'any passat. El corresponent preu mitjà de exportació FOB és 2805.8 de dòlars EUA/tona, la prima mitjana a preu de comptat LME és 1200 iuans/ton i la tarifa de complement mitjana és de 74%.


En els darrers anys, volum d'alumini de la Xina va augmentar ràpidament amb l'expansió de la capacitat de producció d'alumini crua, i la tendència de creixement era bàsicament el mateix. El 2017, volum d'alumini de la Xina va ser més de dues vegades el 2011, arribant a 4 milions 790 mil tones, i les exportacions assolit 13 milions 900 milions de dòlars EUA. Des del 2012, l'exportació de l'alumini té sempre van representar el 13% ~ 15% de l'original alumini sortida, comptabilitat una proporció relativament estable.


Productes d'alumini d'exportació de Xina principalment inclouen tira d'alumini, barra d'alumini, làmina de perfil i alumini. La franja d'alumini van representar el 40% del volum total l'exportació, perfils d'alumini vareta van representar el 30%, paper d'alumini van representar el 25% i les varietats resta van representar el 5%. D'una perspectiva històrica, la proporció de distribució bàsicament ha romàs estable. Però el 2017, la proporció de la franja d'alumini i franja s'ha incrementat gairebé un 50%, i la quota de productes d'alumini ha disminuït significativament.


Estructura Regional es concentra, i els EUA i Vietnam compartir una proporció relativament elevada. Les exportacions de la Xina de l'alumini van representar una part creixent del comerç internacional, i ara ha estat més 50%. Al 2016, 18% d'alumini de la Xina productes eren exportats a Amèrica del Nord, 10% exportar a Europa i 37% s'exporta a l'Àsia Oriental i sud-est asiàtic. Al 2016, dos destinacions principals de la Xina per a les exportacions d'alumini són Vietnam i als Estats Units, explicant 14,6% i un 13,6% del volum total l'exportació i 15 de les exportacions del país, que representen el 66% de l'exportació total, i l'estructura de la regió exportació és més concentrada.


Des del punt de vista de l'estructura d'exportació dels productes sots, les principals destinacions de tot tipus d'exportació d'alumini són diferents. El 2016, la destinació d'exportació més important per a perfils d'alumini barra ser Vietnam. Al 2016, Xina exportat 510 mil tones perfils d'alumini barra a Vietnam, que consistia en 10 vegades el volum d'exportació de Filipines segon. Als Estats Units i Corea del Sud van ser la principal destinació per a l'exportació de la Xina de franja d'alumini. En 2016 nostre país exporta 360 mil tones d'alumini tira a Estats Units i 110 mil tones a Corea; als Estats Units i l'Índia són paper d'alumini exportació de la Xina. La principal destinació en 2016, Xina exportat 168 mil tones de paper d'alumini als Estats Units i exportats 127 mil tones a l'Índia. En termes generals, les destinacions d'exportació dels tres productes principals d'alumini són relativament concentrats.