Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Xina afegir la tarifa d'importació d'alumini ferralla, com els efectes del mercat de la Xina d'alumini
Mar 26, 2018


El 8 de març, de 2018, President Trump signat els resultats de 232 enquesta basats en l'anunci, troba les importacions de productes d'acer i alumini amenacen la seguretat nacional dels EUA, aranzels d'importació global serà cobrava del 23 de març cap endavant, importar tarifes d'acer,productes d'aluminivan ser 25% i un 10%, però al Canadà, Mèxic i altres països per quedar exempt. El matí del 23 de març a Beijing, President Trump formalment van signar el memoràndum de comerç amb la Xina a la Casa Blanca, anunciant que seria possible imposar les tarifes en els 60 milions de dòlars EUA importat de la Xina i limitar la inversió i l'adquisició de les empreses xineses als EUA. Trump va dir al mateix temps: "això és només el començament."

La Xina va començar a prendre mesures contra les restriccions comercials adoptades pels Estats Units. El matí del 23 de març, el Ministeri de comerç va emetre una Xina suspesa en els Estats Units les importacions d'acer iproductes d'alumini232 mesures del llistat de productes de reducció i Comentari públic, pretén recaptar aranzels a les importacions provinents de Estats Units i alguns productes, per tal d'equilibrar els interessos de la Xina als Estats Units per causar la pèrdua de les tarifes d'acer importats i productes d'alumini. La llista inclou 7 categories, 128 productes d'impostos, l'exportació de 3 mil millones dòlars es refereix als Estats Units. La primera part d'un total de 120 Tributària, tarifària quasi recaptar 15%; la segona part d'un total de 8 impost, quasi tarifa recaptar 25%, incloent ferralla. El Ministeri de comerç va dir que si Xina i els Estats Units no van arribar a un acord de compensació comercial dins un temps especificat, Xina vols exercir el dret de suspensió i reducció de la primera part dels productes i valorar més l'impacte dels EUA mesures per a la Xina i implementar la segona llista de peces.

Xina és el major productor mundial d'alumini reciclat,aluminiprimeres matèries necessàries en part d'importació. Xina segons estadístiques de costums, en 2017 xinès importats de ferralla 2 milions 170 mil tones, de que, ja als Estats Units les importacions 476 mil tones, les importacions va ascendir a $630 milions, comptabilitat 22% del nombre de.

Als Estats Unitsindústria d'aluminiabans de començar, acumulat una enorme quantitat d'alumini domèstica,aluminirecursos són molt abundants. Segons les estadístiques rellevants, en 2016 als Estats Units reciclat producció d'alumini d'uns 4 milions 210 mil tones, de que el 44% del reciclatge de ferralla antiga. Excepte per a ús domèstic, el Regne estableix també exporta una gran quantitat de ferralla, és exportador més gran del món de ferralla d'alumini. Segons les estadístiques de l'organització del comerç internacional, el 2017 les exportacions dels Estats Units ferralla 1 milió 525 mil tones, l'import de 2 milions 250 milions de dòlars, més del 16% del comerç total rebuig global exportació de comptabilitat. Xinès és la destinació més gran per a les exportacions americans de ferralla en 2017 dels Estats Units, les importacions de ferralla Xina van representar un 31,2% de les exportacions totals de la ferralla d'EUA.

Tenint en compte factors com la implementació dels Estats Units, si xinès de ferralla per recaptar 25% importar tarifes, estimem dels Estats Units el 2017 importacions de Xina ferralla es reduirà per aproximadament 350 mil tones, segons l'alumini de 80% estimat, Comptabilitat per menys de 1% de l'oferta total d'alumini de Xina.

Ferralla de consum, les importacions de la Xina de ferralla per secció automotiu vells desballestar, s'utilitza principalment per a la producció d'aliatge de fosa d'alumini reciclat. Perquè el nostre país permet el processament de comerç d'aliatge d'alumini a exportar i imposar un 15% d'exportació d'impost sobre l'exportació del comerç en general, per tant, l'exportació d'aliatge d'alumini de la Xina és majoritàriament el aliatge de d'alumini de fosa exportat per processament de comerç. El 2017, Xina exportat 536 mil tones d'aliatge d'alumini, de la qual s'exportava 533 mil tones de les exportacions, comptabilitat 99,2% de l'exportació total, i només 977.5 tones de les exportacions als Estats Units. Per tant, es pot considerar que l'efecte d'aquesta mesura sobre l'exportació d'aliatge d'alumini a la Xina és insignificant.

El nombre deAliatge d'alumini, en comparació amb les importacions xineses d'Estats Units i les exportacions de ferralla als Estats Units, pensem en les importacions procedents de les tarifes d'importació de ferralla de Estats Units, té un impacte substancial en el patró d'oferta i la demanda de mercat global es no xinès d'alumini.