Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Repressió de la Xina govern pignoracions especuladors d'alumini
Mar 07, 2018

En un esforç de dràstiques en l'especulació "excessiva" en el mercat de metalls no fèrrics que pot conduir a distorsions de preu, la República Popular de la Xina Ministeri d'indústria i tecnologia de la informació (MIIT)declaratla setmana passada que vols intensificar esforços al seguiment de la pràctica.

El MIIT va dir el dimecres que té la intenció d'augmentar els esforços a descoratjar la pràctica treballant amb associacions i agències governamentals. Encara que altres metalls han atret l'atenció de la borsa de futurs de Shanghai, incloent-hi coure i níquel, especuladors MIIT va expressar la preocupació especial pel que fa a la pràctica en relació amb el comerç d'alumini.

L'èmfasi coincideix amb la declaració de la MIIT que el metall es una prioritat per al Ministeri l'any actual. L'estat diu que també planeja implementar un alumini capacitat substitució règim, que implica els límits de la indústria, transferència d'aquestes quotes, fusions i adquisicions entre i entre productors i una extinció accelerada de capacitat de fosa ineficient.

Encara que capacitat retallades han portat a guanys mesurables en mercat d'alumini del país, el ral·li final no ha estat sense ensopegar un o dos. Una combinació de tancament permanents de capacitat i possibles talls temporada ajudat a preu de empenta d'alumini a Xangai fins 26 per cent a través dels tres primers trimestres de l'any passat. No obstant això, el mercat ha perdut una mica de vapor des d'aleshores, retrocedint en un 17 per cent en els mesos transcorreguts.