Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Xina imposarà més deures als 128 productes bàsics als Estats Units, i hi haurà més contraròmits més tard.
Apr 03, 2018

"Això és, en efecte, deixar que els Estats Units saben que la guerra comercial és costosa, i la Xina està contrària, i no tanca les negociacions, no és emocional i extremista, però també mostra que la Xina no és feble".


Es van llançar oficialment les mesures de contraatac de la Xina. La Comissió d'aranzels duaners del Consell d'Estat va decidir imposar un 15% o un 25% de tarifes sobre 128 productes importats d'Estats Units des del 2 d'abril de 2018. Cal destacar que està dirigit a les "232 mesures" proposades per Trump al març 8è, és a dir, imposar accions tarifàries sobre els productes d'acer i alumini, inclosa la Xina, inclosa la Xina. Per a la "enquesta 301" de la Xina, la Xina no ha estat oficialment "perforada".


El Ministeri de Comerç va emetre un discurs el 2 d'abril, instant als Estats Units a retirar les mesures de violació de les normes de l'OMC el més aviat possible. Segons els experts entrevistats, si els EUA segueixen lluny de la via del proteccionisme comercial unilateral, les mesures contraries de la Xina contra els Estats Units també augmentaran gradualment.