Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Color d'ús d'alumini recobert i avantatges
Dec 27, 2017

Què és l'alumini color?

L'alumini revestit de color és el substrat d'alumini després de la unitat de recobriment de color, revestit a la superfície d'una o més capes de recobriments orgànics i guarit per la curació del material compost. La superfície de la placa d'alumini d'aliatge d'alumini està acolorida. La placa d'alumini d'aliatge d'alumini és estable en el rendiment i no es pot erosionar fàcilment. La superfície de la placa d'aliatge d'alumini no es pot esvair durant almenys 8 anys després del seu tractament especial. Degut a la seva baixa densitat i alta duresa, el pes de la unitat és de metall. El material més lleuger.


Els avantatges de l'alumini en color:

L'alumini recobert en color tant els avantatges d'alumini com els materials orgànics, tant d'alumini amb alta resistència mecànica, de bona tenacitat, de fàcil processament i d'altres avantatges de rendiment, sinó que també té una bona coloració de polímer orgànic, resistència a la corrosió decorativa. , embotició, soldadura i altres processos, elaborats amb productes pràctics, decoratius, de fàcil processament i durabilitat. L'alumini de color s'utilitza àmpliament en plantes industrials, estacions de ferrocarril, aeroports, estadis, edificis comercials, cases i altres tipus de construcció i fabricació d'electrodomèstics.

L'alumini recobert de color ha estat àmpliament utilitzat en països estrangers, i amb el ràpid creixement de l'economia xinesa, la darrera dècada, l'aplicació domèstica de l'alumini revestit de color i la demanda continua expandint-se. A causa de la seva àmplia gamma d'usos, processament fàcil, llarga vida útil, pes lleuger (el ferro és la proporció d'1/3), el cost unitari és baix, el revestiment antiincrustant, colorit i preciós, verd i gradualment es converteix en alumini Caitu indústria La futura direcció del desenvolupament, la demanda del mercat més gran.