Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Projecte europeu desenvolupa un procés d'impressió en 3D per a l'aplicació de reforços d'alumini per a panells de fuselatge aeroespacial
Feb 28, 2018

Les empreses Stelia Aerospace i CT Ingénierie, i l'École Centrale de Nantes, totes de França, i Constellium dels Països Baixos, van desenvolupar el mètode innovador sota els auspicis del seu projecte de recerca i tecnologia DEFACTO ( Desenvolupament de la Fabricació Additiu per Composició Topològica ).

El projecte va destil·lar la tecnologia en forma d'una petita eina robotitzada que fusiona el cable d'alumini imprès a la superfície del fuselatge d'un avió i, a continuació, la fixa en el seu lloc mitjançant un arc elèctric en un procés conegut com WAAM (Manufacturing Wire Arc Additive Manufacturing). Segons el comunicat de premsa del projecte, aquesta tecnologia està adequada per a la seva adopció en la indústria aeroespacial, ja que millora enormement el mètode que requereix molt de temps i que requereix molta feina en ús, que sovint implica soldadura o fixació de rígid amb cargols.

El director general de Stelia Aerospace, Cédric Gautier, va considerar que aquesta nova tecnologia és el proper pas lògic del disseny aeroespacial.

"Amb aquest demostrador de fabricació additiu 3D, STELIA Aerospace pretén oferir als seus clients dissenys innovadors en peces estructurals molt grans derivades de nous mètodes de càlcul (optimització topològica). A través del seu departament d'R + T, i gràcies als seus socis, STELIA Aerospace està preparant el futur de l'aeronàutica, amb l'objectiu de desenvolupar tecnologies que siguin sempre més innovadores i que tindran un impacte directe en el nostre negoci principal, aerostructures ".

Iniciat a l'estiu de 2016, el projecte DEFACTO compta amb una divisió de finançament entre els socis del projecte i la DGAC de França (Direcció General d'Aviació Civil Francesa). El projecte és la idea de la iniciativa de recerca de Stelia 2014 centrada en l'optimització topològica relacionada amb demostradors de fabricació additius per a peces elementals, peces de gran dimensió i grans subconjunts. Pretén produir pràctiques innovadores que integrin funcions, redueixin els impactes ecològics limitant l'ús material, la ponderació lleugera i reduint els costos de fabricació.