Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Cinc tipus de mètodes de tractament de superfície d'alumini
Dec 27, 2017

Actualment, els panells d'alumini són molt utilitzats en la indústria de la construcció, especialment per als materials de construcció. Així que la bellesa de l'alumne més atenció. Així, ara, més fabricants estan més preocupats per l'aspecte estètic de la placa d'alumini.

1. Pintura electroforètica
Aquest mètode de tractament és ara el més utilitzat a Japó, després d'aquest tractament, la superfície de la placa d'alumini mostra un costat llis, la resistència a la corrosió es potenciarà.

2. Polvorització electrostàtica en pols
La característica principal és augmentar la resistència a la corrosió de l'alumini, per a algunes sal d'àcid-base, la xapa d'alumini és millor que l'oxidació dels perfils de colors.

3 tela mate
El seu patró d'alumini és molt brillant, però en les nostres vides en determinades circumstàncies interferirà amb el punt brillant, l'ús de matte pot ser un servei d'atenció al client molt bo, la seva superfície sedosa com la seda, per part de moltes persones.

4. Tractament de superfícies múltiples
El color tradicional d'alumini anterior ja no és capaç de satisfer les necessitats d'alguns dissenyadors, i per fer que la placa d'alumini sigui millor utilitzada, hi ha hagut una gran varietat de processos de color, de manera que el color de l'alumini es fa més perfecte, la majoria El punt important és la necessitat de passar pel tractament de l'oxidació polit, l'efecte és el millor.

5. Ceràmica superficial electroquímica millorada per plasma
Aquest és l'ús de la ciència i la tecnologia avançades. Després d'aquest tractament d'alumini d'excel·lent qualitat, encara que més alt sigui el cost, però es paga. El més important és que aquest alumini també pot ser una sèrie de cromatografia.