Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Alt Tariifs per a importació d'alumini productes
Mar 09, 2018

Agència de notícies Xinhua, Washington, 8 de març (periodista Jin Minmin Gao Pan) President Trump dels Estats Units, 8, van signar una declaració d'implantar grans aranzels d'acer importat ixapa d'alumini i bobinaproductes. Mesures de protecció de comerç més recent del Estats Units han estat àmpliament oposat als Estats Units i a la comunitat internacional.

Trump anunciat a la Casa Blanca el mateix dia que als Estats Units imposa un aranzel 25% d'acer importat i imposar una tarifa del 10% en productes importats d'alumini. Les mesures de tarifa entrarà en vigor quinze dies més tard.


A més, com els Estats Units, Canadà i Mèxic estan parlant sobre l'acord de lliure comerç nord-americà, Trump deia Canadà i Mèxic estaran temporalment exempts de les tarifes relacionades. Al mateix temps, altres economies tenen la oportunitat d'estar exempts de les tarifes corresponents, i representants de comerç dels EUA està a càrrec de les negociacions específics.

Les tarifes d'alts dos es basen en l'enquesta"232" pel Departament de comerç dels EUA. Segons la clàusula 232nd d el comerç expansió Act 1962, el Departament de comerç dels EUA té el dret a iniciar investigacions sobre si els productes d'importació danyi la seguretat nacional dels Estats Units. El Departament de comerç dels EUA va llançar el "enquesta 232" d'acer importats i productes d'alumini en abril 2017 i presentar un informe d'investigació a Trump en gener enguany.