Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
No és apropiat superar l'estimació del preu de les PIME
Mar 15, 2018

L'alt inventari, el consum no està ocupat fent retrocedir els preus d'alumini, ja que el novembre passat ha caigut durant gairebé 5 mesos, el descens acumulat del 20% és una varietat de metall bàsic dins del descens més profund. En l'actualitat, el preu puntual del lingot d'alumini ha caigut per sota dels 14.000 iuan / tona. A causa del baix benefici de les fàbriques d'alumini, algunes fàbriques d'alumini fins i tot han perdut diners, i l'espai perquè els preus d'alumini segueixin disminuint encara és limitat.


El canvi fonamental és la clau de la tendència del preu d'alumini


La transformació del patró de l'oferta i la demanda i la disminució de l'estoc són la clau del preu d'alumini fora del patró feble.


Des de l'oferta, el 2017, la capacitat d'alumini electrolític a la Xina és de prop de 43 milions 500 mil tones, i la producció d'alumini electrolític és de 36 milions 500 mil tones al país. Aquest any, el govern continuarà aprofundint en la reforma de l'oferta, i es reduirà la capacitat d'alumini electrolític. Si la taxa de construcció de la planta d'alumini és similar a la de l'any passat, la producció de lingots d'alumini és fins al mateix nivell que l'any passat, i s'estima que hi ha uns 36 milions de tones. Des del costat de la demanda, segons la taxa de creixement d'aproximadament un 6% anual en els dos últims anys, la quantitat total de demanda d'alumini electrolític a la Xina és d'uns 36 milions de tones aquest any. Per tant, l'oferta i la demanda d'alumini electrolític en 2018 es troba en un equilibri ajustat.


Des del punt de vista de l'estoc, l'estoc d'alumini d'alumini a la Xina ha estat innovant en diverses ocasions, i l'estoc de la barra d'alumini s'ha reduït, però l'inventari global de lingots d'alumini i vareta d'alumini encara es troba en un alt històric. Al gener de 2018 i al febrer, a causa de la forta neu de tot el país i de les llargues vacances al Festival de Primavera, el lloc de construcció va començar a tancar-se abans, i la taxa d'operació de la planta d'alumini va disminuir bruscament, i l'inventari d'alumini d'alumini va augmentar més ràpidament. Al març, arribarà la temporada d'inici nacional, i la velocitat de creixement de l'estoc d'alumini es reduirà lentament. Si l'inventari del consum d'lingotes d'alumini en el moment pic de descens del punt d'inflexió, del costat per confirmar la situació de subministrament domòtic d'alumini és difícil.


El descompte puntual és la paleta per a la millora de la superfície bàsica


Obert des de novembre de l'any passat, la caiguda dels preus d'alumini després de la marca és de 100 milions de dòlars d'alumini i una tona, al desembre del descompte de l'any passat, fins i tot més de 300 iuans / tona, la prima mitjana abans del Festival de Primavera de 150 a 200 iuans / tona . Després del Festival de Primavera, els lingots d'alumini es van reduir gradualment. El 12 de març, el preu del lingote d'alumini local de la xarxa metàl·lica no ferrosa del Yangtze era de 80 iuan / tona, que era significativament millor que el dels 200 iuans / tona abans del Festival de Primavera. Aquest és un senyal positiu que mostra la demanda descendent.


La pèrdua d'alumini és un senyal a l'etapa de valència d'alumini


Segons la proporció dels components de la matèria primera del lingot d'alumini, l'autor calcula el benefici general de les principals fàbriques d'alumini de producció a la Xina des de l'any 2015. Es pren com a exemple la següent xifra. A finals de 2015, el preu de l'alumini assoleix un baix nivell històric. Van ser els beneficis dels productors d'alumini en diferents àrees de baix nivell. Després d'això, el preu d'alumini el 2016 es va beneficiar de la reforma de l'oferta nacional. A finals de 2016, el rendiment de l'alumini en fase de retrocés, els beneficis de les plantes d'alumini es van reduir. Quan el benefici de la fàbrica d'alumini de Shandong va ser negatiu i el benefici de la fàbrica d'alumini de Mongòlia Interior va ser gairebé zero, el preu dels futurs d'alumini d'alumini també es va reduir a la base escènica i el preu de l'alumini es va recuperar el 2017. Després del novembre de 2017, el preu d'alumini va caure d'alta a alta, i els beneficis de Shandong i la fàbrica d'alumini d'interior de Mongòlia van ser novament baixos. A finals de desembre de 2017, els preus d'alumini es van repuntar, al voltant de la planta d'alumini es va obtenir beneficis i millora. A principis de 2018, el preu de l'alumini va tornar a la caiguda, i els guanys de totes les fàbriques d'alumini en diversos llocs es trobaven en el baix nivell, i algunes fàbriques d'alumini d'alt cost havien caigut en una pèrdua. Per tant, es presumeix que el preu de l'alumini pot no estar lluny del fons de l'escenari.