Contacti amb nosaltres
Tel.: + 86-571-86731050
Fax: + 86-571-88222577
Correu electrònic:info@aluminumzj.com
Adreça: 98 Linhang Avenue, ciutat de Leidian, Comtat de Deqing, ciutat de Hangzhou, província de Zhejiang, República Popular de Xina
Casa > Notícies > Contingut
Patró de placa d'alumini a la funció de medi humit
Dec 27, 2017

L'ús de patrons d'alumini és molt extens, tres costelles, cinc tendons, patró punter d'alumini són varietats comunes, en la construcció, transport, decoració, equips de refrigeració i altres àrees es pot veure el patró de la figura d'alumini. Avui parlem del rol del patró d'alumini en ambients humits.

El rendiment del model d'alumini superior, l'àmplia gamma d'aplicacions i l'efecte de l'ambient humit són efectes igualment significatius. Pel que fa a la velocitat de refrigeració, de conformitat amb els principis de la física, la conductivitat tèrmica del patró d'alumini és de 237 W / mK, com més gran sigui el valor de la conductivitat tèrmica, millor serà la conductivitat tèrmica, en les mateixes condicions, com més ràpid sigui la velocitat de refrigeració, millor l'efecte de refredament.

Pel que fa al material, com més alt sigui el cost del model d'alumini, millor és el motiu pel qual el refrigerador per triar l'alt cost del patró d'evaporador d'alumini és degut a que l'efecte de refredament de l'evaporador d'alumini és bo. Pel que fa a les juntes de soldadura i la resistència a la corrosió, el patró d'alumini d'evaporador d'alumini d'alumini d'alt rendiment serà embolicat en el tub de refrigeració, sense cap tipus de soldadura, el refrigerant mai es filtrarà, segur i sa.

Pel que fa al rendiment de la càrrega, el calaix del congelador del refrigerador i el patró d'evaporació d'alumini a ple tacte, una gran zona de refredament, un refredament uniforme, ja que la força uniforme, la placa d'alumini modelada d'evaporador de placa d'alumini carrega fins a 30 kg.